DELAVNICA TANTRA JOGE Z JAKO IN ANJO

5.-7. april 2019
petek, od 19.15 do 22.00,
sobota in nedelja od 10.00 do 22.00 (z vmesnim odmorom za kosilo)
prispevek 160 Euro/osebo ali 280 Euro/par
info: joga.soba@gmail.com
prijave: KLIKNI ME!
 

Delavnica je primerna za vse, ki čutijo, da spolnost nosi v sebi  velik potencial  za mistična izkustva; za vse, ki vidijo, da nam je bil  z manipulacijo občutkov krivde in sramu skozi zgodovino odvzet stik  s tem izvorom moči, ki nam omogoča doživljanje božanskega brez posredovanja institucij, religij in ideologij. Primeren je za vse, ki v duhu tantričnega pogumnega temperamenta cenijo samostojnost, neodvisnost in razmišljanje izven običajnih okvirov. Pridite, če bi se radi s partnerjem globoko intimno povezali in delili z njim svetost svoje duhovne poti. Smo šola Vama Marga in na višjih stopnjah učimo kundalini krije, ki jih lahko vključite v ljubljenje in zavestno prebujate kundalini. Če pripadate kakšni drugi jogijski smeri, boste postopno pridobili razumevanje, kako lahko svojo meditacijsko prakso vključite v spolno življenje. Tečaj pa je primeren tudi za vse, ki nimajo partnerja, saj se bodo naučili konstruktivno uporabljati in usmerjati svojo spolno energijo.

Na uvodni delavnici boste spoznali temperament te duhovne poti, da se boste lahko odločili, če je primerna za vas. Na začetnem tečaju predstavimo osnove tantrične meditacijske prakse ter se učimo biti iskreni in spontani v duhu tantričnega temperamenta. Spoznavamo pomen energije kundalini in osnove tantričnega pristopa k spolnosti. Prepoznavamo božansko v sebi in svojem partnerju in se učimo, kako lahko naše ljubljenje  poglobimo in uporabimo kot odskočno desko za doseganje spremenjenih stanj zavesti.

 

Na delavnici ne delamo nobenih spolnih praks, dobili pa boste nasvete in navodila za delo doma.

Program:

  • Dinamična meditacija
  • Ognjeni dih – osvobajanje od čustvene prtljage
  • Usmerjanje in izmenjava energije
  • Kundalini masaža hrbta
  • Meditacija in spolnost
  • Tantrični vidik spolnosti
  • Izmenični dih in so-ham meditacija
  • Osnovni tantrični obred

Delavnica je primerna za pare in posameznike. V kolikor vas delavnica zanima, bi si pa želeli več informacij, naju pokličite na 041 470 770 oz. nama pišite na jakakovac@hotmail.com.

O nama preberite več tukaj.

PRETEKLE OBJAVE