PRIJAVE NA NOVO SEZONO V POLNEM TEKU

Ukrepi in PCT – Po vladnem odloku se lahko vadbe sedaj udeležujejo le osebe, ki izpolnjujejo PCT pogoje. PCT pogoje izpolnjujemo vsi učitelji in po najboljših močeh upoštevamo priporočila NIJZ. Vadb se udeležujete le zdravi, morebitne odsotnosti iz tega naslova pa lahko prenesete naprej, le pošljite nam mail, da bomo o tem prej obveščeni.

Urnik visi (zgoraj).
V skupine sprejmemo do 12 vadečih.
Po potrebi in povpraševanju bomo dodali še več ur.

Na vadbo se lahko prijavite tako, da izpolnite vpisi list (samo NOVI člani) in plačate vadnino po veljavnem ceniku. Vadnino poravnate tako, da nam vsoto nakažete na naš TRR. Če želite predračun nam napišite mail na joga.soba@gmail.com kateri paket ste izbrali.
Brez veljavne karte ni možna rezervacija mesta na vadbi. V primeru še neaktivne karte (proces naročila/plačila), vam mesto na želeni uri vadbe rezerviramo mi. V tem primeru nam pišite na joga.soba@gmail.com.

Po tem, ko ste izpolnili vpisni list in plačali vadnino, se na ure lahko prijavite/odjavite preko programa Studionaut. Vaše uporabniško ime je email naslov, ki ste ga navedli na vpisnem listu, geslo si nastavite sami.

POMEMBNO:

  • Na vadbo se lahko prijavite dokler so še prosta mesta v skupini.
  • Odjava je možna do 2 uri pred vadbo.
  • Če se prijavite in ne pridete, se vam obisk šteje, kakor da ste bili na vadbi.
  • Če pridete na vadbo neprijavljeni, vas bomo na vadbo spustili, če bodo na njej še prosta mesta.

PO NOVEM SPREJEMAMO TUDI BON21!!!

PRETEKLE OBJAVE