JOGA SOBA – ODPRTA VRATA IN VPIS

NOVA SEZONA SEPTEMBER 2016

Dragi vsi!

Verjamem, da ste uživali v poletju. Jaz in ostali Joga soba učitelji smo si dali duška in se učili, delali, se izobraževali, počivali in uživali.

V Joga sobi smo materializirali nekaj novih kosov pohištva, rož, pripomočkov, da bo vaše doživetje v studiu še boljše. 🙂

Zdaj, ko se vsi skupaj pripravljamo na to, da na polno zaženemo novo sezono, se veselimo, da bomo v Joga sobi pozdravili tudi vas.

Na dnevih odprtih vrat, ki bodo potekali od 15.–23. septembra, bodo vse ure brezplačne in to bo priložnost, da se na ure vpišete (in plačate vadnino ter si tako zagotovite mesto). Po 23. septembru bo objavljen celoten urnik.

letak_urnik_nov

Začetniki, ki ste že lani obiskovali začetniške ure pri Anji ali Goranu, imate letos še več možnosti, saj so ure razpisane vsak dan (dopoldan ali popoldan/zvečer), glede na podlago in znanje, ki ga imate, pa se lahko pridružite tudi vsem ostalim vadbam.

Novost na urniku je joga za starejše (več tukaj http://www.jogasoba.si/vadbe/), ki jo bo v jutranjih urah vodil Goran. Vadba je primerna za vse po 50. letu starosti. Povejte naprej!

Ne spreglejte jutranje Mysore vadbe (ki je Anjina ljubezen); vadba se odvija v skupini, a je individualna. Učiteljica dela z vami ena na ena. Tudi na te vadbe ste vabljeni začetniki in redni praktikanti joge.

Vse ostale ure ste že spoznali v prejšnjih letih. A vseeno je vsako leto drugače, saj se tudi mi spreminjamo in redno izobražujemo – tudi za vas.

Pričakujemo vas in vas vabimo, da s sabo pripeljete prijatelja. Vsak prijatelj, ki se bo na koncu poskusne ure vpisal na jogo in plačal vadnino vam bo prinesel 1 uro joge zastonj, ki jo lahko izkoristite kadarkoli do konca sezone. 
*velja le, če ste tudi vi vpisani na vadbo

Vse info o vadbah in urnikih dobite na http://www.jogasoba.si/.

***Še posebno obvestilo glede parkiranja. Prosili bi vas, da parkirate na spodnji ulici (pod našo) oz. na peščenem parkirišču, ki se nahaja 300 m od Joga sobe (pred Mehanom; do parkirišča zavijete, kot da bi šli do Avto centra Jereb) oz., če imate možnost – pridite peš ali s kolesom.***

LP, Anja in

Joga soba ekipa

PRETEKLE OBJAVE