.online.TEČAJ ZA ZAČETNIKE Z BARBARO STAN

1.4. PRVO SREČANJE! prijavi se ZDAJ!

Varna izvedba položajev je vodilo tečaja, zato je tečaj primeren za vse, ki se prvič srečujejo z jogo, kot tudi za tiste, katerih blazina že par let sameva v kotu. Mogoče pa ste pozabili na akcije v osnovnih jogijskih položajih, ali pa se sploh niste zavedali, da le-te obstajajo… Pridite še vi.

Srečanja so zasnovana sistematično, napreduje se postopoma. Naše telo je zelo inteligentno, merilo pa smo mi sami, zato ves čas prakse spoštljivo sledimo svojemu telesu. Dih je naš zvesti spremljevalec in nas privede do nas samih. 

Z natančnimi navodili, kako varno vstopamo v položaj, katere akcije zavzamemo v položaju, in kako varno izstopamo iz položaja, gradimo trdne temelje za našo nadaljnjo varno prakso joge. 

Prakso izvajamo s čim večjim zavedanjem. Torej, ostajamo povezani sami s seboj tako skozi dih kot tudi skozi zavedanje v premikih, v akcijah in v gibanju. Na vadbah ne ostajamo le statično v položajih. S povezovanjem diha in giba celotno telo ogrevamo in razgibamo v mini valovanju iz enega položaja v drugega. Del prakse pa so tudi osnovne tehnike sproščanja in meditacije (meditacija čuječnosti).

Začetni tečaj joge nas nežno uvede v prakso joge, podpira mehkobo do nas samih tako v dihu kot v asani. Prav tako pa razodene celostne učinke joge, ki se poznajo na mnogih ravneh človekovega življenja. 

Tečaj joge za začetnike ni le dobra osnova za gradnjo lastne prakse, ampak je tudi orodje za dostopanje do svoje pristne narave ter notranje umirjenosti in nenazadnje do svoje notranje moči.

Zaenkrat se srečujemo le v virtualni sobi, drugače pa v Joga sobi komaj čakamo, da spet odpremo studio in prakticiramo v živo.
KDAJ: vsak četrtek 18:00 – 19:00, od 1.4. dalje (vse skupaj bo 12 obiskov po 60 min).
Cena tečaja je od 80 – 120 Euro. Odvisno od vaših zmožnosti.

Trenutno zbiramo prijave – TUKAJ –
https://bit.ly/3sVb2cA oz na mail joga.soba@gmail.com
 
V primeru vprašanj in dodatnih informacij se kar obrnite na nas joga.soba@gmail.com
 
Tečaj bo vodila Barbara Stan.
PRETEKLE OBJAVE