KAJ MOREŠ VEDET O ONLINE VADBI?

V skladu z navodili je Joga soba prešla na online vadbo preko aplikacije Zoom.
 
Kaj moreš vedet?
 
– urnik je prilagojen glede na trenutno situacijo (na VSE ure se moreš prijavit, tudi, če ne moreš vadit, ko bo potekala ura live, saj dobiš posnetek po emailu in lahko vadiš kadarkoli v naslednjih 3 dneh)
 
Kako ohranit redno prakso?
– vadbe prenašamo v živo iz Joga sobe v tvojo joga sobo
– posnetek teh vadb dobiš po emalu (samo tisti, ki ste prijavljeni!) in ti ostane še 3 dni
 
Urnik – preveri na podstrani urnik ali na Studionautu!
 
Kaj moraš vedeti o online vadbi?
– vklopi zvočnik (včasih ga imaš na tiho in ne veš! :P) in izklopi mikrofon 
– priporočam, da se organiziraš in prijaviš na uro vsaj DO ENE URE pred vadbo
– od vadbe se lahko odjaviš do 2 uri prej
– 15-30 minut pred vadbo dobiš na mail povezavo za dostop
– potrebuješ joga podlogo (če jo imaš v studiu nam piši) in usposobljen računalnik, tablico ali telefon + seveda Zoom aplikacijo

Ste NOVI v Joga sobi?
 
Za prijavo na ure nam lahko pišete na joga.soba@gmail.com ali pokličete kar Vanjo na 031492660.

-OZIROMA-

Kako sodelovati v dogodkih preko Zooma:

  1. Naložite si Zoom preko brskalnika: www.zoom.us. V kolikor si aplikacije ne naložite, ob kliku na povezavo lahko izberete možnost povezave preko brskalnika.
  2. Na povezavi www.zoom.us/test lahko predhodno preverite delovanje vašega mikrofona in kamere. To naredite tako, da kliknete Join 
  3. Če se vam zgodi, da zaradi slabe internetne povezave ‘padete ven’, se vrnete z istim linkom, s katerim ste se povezali na začetku. Enako naredite v primeru drugih  tehničnih izzivov na vaši strani.
  4. Prosimo vas, da med dogodkom svoj mikrofon in kamero uravnavate sami. Predvsem bodite pozorni, da mikrofon utišate (mute), ker tako omogočite nemoteno vadbo.
  • Kratka navodila za sodelovanje v dogodkih preko Zooma so tukaj
  • Predlagamo, da se dogodkov udeležite na računalniku (ne na aplikaciji), ker boste imeli tako boljši pregled nad dogajanjem v spletni sobi; pa tudi priključite se lahko direktno preko ustvarjene povezave (brez gesel).
  • Če se priključite preko zoom aplikacije, potem bo zoom poleg ID-številke zahteval tudi geslo (ki je zaenkrat specifično za vsak dogodek in brez njega v tem trenutku na žalost ne gre) – lažje je preko klika na povezavo zgoraj v mailu.
  • Če imate samostojen mikrofon ali slušalke z mikrofonom, ga/ jih pred klikom na link za vstop v spletno konferenčno sobo priklopite. Namig: za slušalke lahko (velja zlasti pri prenosnikih) uporabite tudi slušalke za mobitel. Če se boste priklopili s prenosnim računalnikom, zadostuje tudi mikrofon, ki je vgrajen v prenosni računalnik
PRETEKLE OBJAVE