BREZPLAČNE ZOOM VADBE!

Od 11.05 dalje do 21.05 bodo v Joga Sobi Online na voljo brezplačne vadbe preko aplikacije Zoom.  Vadbe bodo potekale 3x tedensko. Dolžina vsake vadbe je 40 min.

Urnik za mesec maj:

  • PONEDELJEK 11.05 in 18.05 ob 19:30, Beackbending z Matejo
  • TOREK 12.05 in 19.05 ob 19:00, Hatha Joga z Vanjo
  • ČETRTEK 14.05 in 21.05 ob 9:00, Vinjasa Joga z Majo

Pridružite se nam:

Za sodelovanje na naših spletnih vadbah potrebujete: nameščeno aplikacijo zoom na telefonu, tablici ali računalniku ter stabilno internetno povezavo. Telefoni in prenosniki navadno že imajo vgrajeno kamero, mikrofon in zvočnik, ki jih uporabljamo med vadbo.  Pri fiksnih računalnikih še preverite, če jih imate. Za poslušanje je dovolj zvočnik. Mikrofon in kamera pa sta za boljšo medsebojno komunikacijo. Spletno povezavo do vadbe, boste prejeli na mail uro pred vsako vadbo. Na vadbo se prijavite vsaj 5 min prej in počakajte v spletni čakalnici, da vas učitelj sprejme v skupino.

Za tiste, kateri se prvič srečate z Zoom-om, je spodaj kratka razlaga kaj to je in navodila za namestitev in uporabo aplikacije.

Kot omenjeno so vadbe brezplačne, v zameno pa vas prosimo, da nas podprete, kolikor lahko (in če to začutite) tako, da nam nakažete prispevek ali denar prinesete na ure, ko ponovno odpremo studio (denar bo namenjen izključno za najemnino in učitelje)

Podatki nakazilo (klikni in pojdi na dno strani).

HVALA.


Kaj je Zoom aplikacija ?

Zoom je videokonferenčna platforma, ki omogoča, da se lahko večje število ljudi, ki so vsak na svoji lokaciji (vsak na svojem računalniku, tablici ali pametnem telefonu / televiziji) sreča v živo – torej ob istem času. To sodobno orodje, se med drugim v online svetu uporablja za vodene joga vadbe v živo.

Kako namestim Zoom aplikacijo ?
Navodila :

Najprej si na računalnik ali pametni telefon namestite aplikacijo “ZOOM”.
Vzelo vam bo le 2 min.

1) Če boste uporabljali telefon, na svojem telefonu greste na “Trgovina play” in poiščete aplikacijo Zoom cloud meetings, pritisnite “namesti” in je že vse narejeno.

2) Če boste uporabljali računalnik, na spletnem brskalniku greste na to povezavo ZOOM in vam samodejno shrani datoteko, ki jo nato poženete.
Če vam avtomatsko ne shrani datoteke, pritisnite na modri zapis, ki je videti tako: “Your download should automatically start within seconds. If it doesn’t, restart the download” S tem se vam datoteka shrani na disk. Ko jo odprete, se namesti.

Kako se prijavim na vadbo ?

Ko je aplikacija Zoom nameščena na vaši napravi, se lahko vadbi pridružite preko Zoom linka, katerega boste dobili na vaš mail, uro pred pričetkom vsake vadbe. Vse kar je potrebno narediti, je kliknit na povezavo, ki jo boste prejeli. Na vadbo se prijavite vsaj 5 min prej in počakajte, da vas učitelj sprejme v skupino.


Kmalu se spet družimo!
Mi se že veselimo!

Ekipa Joga Soba

PRETEKLE OBJAVE