VPISI V NOVO SEZONO

Ste pred kratkim kliknili na www.jogasoba.si/urnik? (NOV URNIK ŽE VISI!)
Letos bosta z nami 2 novi učiteljici. Mateja in Lidija. Spoznajte jih kar v živo, tako da pridete na njune ure.
Lidija bo najprej vodila brezplačne ure (joga za skupnost), ker je to del njene prakse, ki jo opravlja kot nova učiteljica. Mateja je že učila jogo in bo ponudila več programov (vitalna hrbtenica, jutranja joga in joga osnove).

Predčasni vpisi v sezono 2019/2020 so se že začeli!
Zakaj predčasni vpis?
Ker si tako pravočasno rezervirate mesto na želeni skupini – s pomočjo programa in aplikacije Studionaut.
Ker SAMO v času predčasnih vpisov delimo posebna darilca – letos dobite našo Joga soba vrečko (dokler ne poidejo zaloge) in 15 minutni individualen posvet z Anjo, Goranom ali Vanjo (vsak od nas ponuja 4 osebam čas za odgovore na vaša vprašanja o asanah oz karkoli vas zanima v zvezi z joga prakso – kdor prvi pride, prvi melje). 
Karto lahko plačate preko TRR-ja – napišite nam katero karto bi radi zakupili in poslali vam bomo podatke za nakazilo/plačilo, po plačilu se boste lahko prijavili na ure preko programa Studionaut. Karte seveda veljajo od začetka sezone (16. septembra) dalje.

Letna joga karta – AKCIJA – Akcijsko letno joga karto lahko kupite od 5. avgusta 2019 do 5. septembra 2019 – velja pa od začetka sezone (16. septembra) 12 mesecev. 
Cena letne akcijske karte je 700 €, na njej je neomejeno število obiskov. 
Pomembno: na letno karto ne veljajo nobeni popusti, ker je akcijska in najugodnejša karta.
Pišite nam na joga.soba@gmail.com in vam bomo po emailu poslali podatke za nakazilo/plačilo.

NOVI ČLAN?
Novi člani / začetniki se lahko kadarkoli med letom pridružite našim rednim skupinskim uram.
Ne glede na to, če ste prvič na uri joge ali redno prakticirate jogo – poskrbimo, da dobite to, kar vaše telo potrebuje. 
Preden pridete v studio izpolnite VPISNI LIST. In si naložite našo aplikacijo za prijavo/odjavo od ur. Preverite cenik in ne spreglejte naše super akcije za nove člane!

Še nekaj pojasnil. Na urniku lahko pride do manjših sprememb, glede na prijave in zanimanje. 
Žal se je v letošnji sezoni poslovila Dana, ker se je preselila na Hrvaško. S Simono in Sandro se še pogovarjamo, ker sta obe nekje med novima službama in se trenutno ne moreta zavezati za redne ure v studiu. Prav zaradi tega bo za zdaj nedeljska regenerativna joga na urniku samo 1x na mesec z Vanjo (datume spremljajte na Studionautu), dodali pa smo redno uro regenerativne joge v torek ob 20:10. Sobotna joga bo redno na urniku, le učiteljice se bomo menjale (vsakič bo druga – Vanja, Anja ali Mateja). Ko imamo razpisane termine za učiteljski tečaj, joge v soboto ne bo. Zato je res dobro, da začnete uporabljat Studionaut, ker tam vse piše. 🙂
Petki zvečer bodo namenjeni večerom meditacije in raznim delavnicam.
Že takoj na začetku sezone bo z nami Dages, zato bodo ure v četrtek in petek malo okrnjene. Hvala za razumevanje!

PRETEKLE OBJAVE