25.5. TRAIL JOGA – POHOD PO JOGIJSKO

ODPADE!!!


Sobota, 25. maj
8.00 – 12.00
prispevek 10 EURO
info in prijave: joga.soba@gmail.com

Trail joga oz. pohod po jogijsko in skupno kosilo (po želji) v gostilni oz domačiji Pri Vovku v Ospu. Naše skupno druženje bo potekalo na prostem oz. podali se bomo na pohod na drugačen način. Poleg hoje, bomo vmes naredili kakšno asano, opazovali naravo, meditirali, hodili tudi v tišini in medtem opazovali svoje občutke, telo in dihanje. Pot bo potekala iz Ospa na Socerb, do vasi Kastelec in nazaj v Osp. Pot iz Ospa do Socerba se nekoliko vzpenja in poteka skozi gozd. Na Socerbu bomo videli grad, od tam pa lep razgled na tržaški in koprski zaliv. Pot bomo nadaljevali proti vasi Kastelec in se nato od tam spustili nazaj v Osp. Za pohod bomo potrebovali približno 4 ure. Sicer je zmerne hoje približno za 2 uri, vendar se bomo vmes ustavljali.


Razdalja trase je približno 9km. Teren je razgiban in mešan, za srednje pripravljene pohodnike (za tiste, ki ste vajeni hoditi). Poskrbeli bomo, da boste vsi sledili programu. Dobrodošli tudi psički. Pridite v udobni obutvi (pohodniški čevlji ali športni copati) in s seboj prinesite pijačo, prigrizke, manjšo podlogo za sedenje med meditacijo (npr. vrečka), lahko tudi pohodne ali palice za nordijsko hojo. Jogijsko podlogo/blazino ni potrebno nositi, lahko imate npr brisačo. Ne pozabite na zaščito proti klopom!!!

Dobimo se ob 8:00 v Kopru na peščenem parkirišču pri Vinakoper oz za vse, ki boste prišli iz ostalih koncev Slovenije, ob 8:15 na parkirišču gostilne Pri Vovku v Ospu.

Prijave so obvezne na joga.soba@gmail.com

PRISPEVEK: 10 eur

KOSILO: doplačilo za kosilo v gostilni oz domačiji Pri Vovku v Ospu, ki ponujajo kampiranje, domače jedi oz za pripravo le-te uporabljajo lokalno sezonsko hrano. Na voljo imajo tudi prostor za “piknik” oz za vse, ki ne boste jedli v gostilni, boste lahko tam jedli svojo hrano.

Dogodek bo vodila Simona Glavan, učiteljica joge in vaditeljica športne rekreacije.

p.s. V prihodnje sledijo še: Dekani – Tinjan – Dekani; Prešnica – Slavnik – Prešnica; Podgorje – Kojnik – Podgorje; Kubed – Lačna – Kuk – Kubed; Socerb – Petrinje – Socerb ipd druženja 🙂

PRETEKLE OBJAVE