20.1. ŠAMANSKO BOBNANJE S KLARO

Petek, 20.1., 20h – 21h, prispevek 10 Euro

Prijave zbiramo na: joga.soba@gmail.com

PLES OB ŠAMANSKEM BOBNU: GIBALNO-ZVOČNO SPROŠČANJE GLOBOKIH RAZSEŽNOSTI 

Telo sledi utripu bobna in boben utripu tvojega srca…čista sprostitev in osvoboditev. Sama zvočna kopel s šamanskim bobnom je terapevtska zvočna kopel, skrivnostnih razsežnosti, ki seže v globino telesa. Vibracije bobna uglasijo našo energijo z zemeljsko vibracijo, zato lažje spustimo stres in se prepustimo utripu zemlje. Te globoke vibracije so zato prizemljene in se nas dotaknejo prav do kosti – ogrodja našega fizičnega telesa. Kar blagodejno vpliva na naše telo in duha. S pomočjo plesa in gibanja bomo spuščali vse, česar ne potrebujemo več. Ritem bobna vas bo vodil skozi proces. Po tretmaju se počutimo lahkotno, sproščeno, umirjeno, polno moči in prizemljeno.

Tudi tisti, ki bi raje ležali in se prepustili notranjemu popotovanju vase in meditaciji, dobrodošli.

Da v novo leto in nov cikel vstopimo s celimi stopali in telesom, vas vabim 20.1. ob 20.uri na gibalno – zvočno terapijo s šamanskim bobnom v Joga sobo.

Prispevek: 10€ 

Opis izvajalke:

Šamansko bobnanje izvaja Klara Magrič Šubic, ki je shiatsu in NPK klasična maserka ter intuitivna svetovalka. Po izobrazbi antropologinja, po duši pa raziskovalka starih duhovnih izročil, popotnica in nenazadnje tudi mama. Večina časa se z družino zadržuje v naravi, ki jo hrani in podpira v globini. Najraje komunicira z nevidnim svetom, približa pa se mu z meditacijo in s šamanskim bobnom. Tisti vidni svet, pa kot turistična vodnica duhovnih izletov, rada pokaže tudi drugim.

Prijave zbiramo na: joga.soba@gmail.com

 

PRETEKLE OBJAVE