Terapevtska zvočna kopel z indijanskim bobnom

sobota, 17.12., ob 19h, prispevek 10 Euro

Zaključuje se leto – čas opuščanja in spuščanja, čas sprave s seboj in čas priprave na »Novo življenje«. Zvočna kopel z indijanskim bobnom je terapevtska zvočna kopel, skrivnostnih razsežnosti, ki seže v globino telesa. Vibracije bobna uglasijo našo energijo z zemeljsko vibracijo, zato lažje spustimo stres in se prepustimo utripu zemlje. Te globoke vibracije so zato prizemljene in se nas dotaknejo prav do kosti – ogrodja našega fizičnega telesa. Kar blagodejno vpliva na naše telo in duha. Lahko pa nas preposto popelje v svet živali. Po tretmaju se počutimo lahkotno, sproščeno, umirjeno, polno moči in prizemljeno.

Da v novo leto in nov cikel vstopimo s celotnima stopaloma in telesom, vas vabim 17.12. ob 19.uri na zvočno terapijo z indijanskim bobnom v Joga sobo.

Prispevek: 10€

Prijave na: joga soba joga.soba@gmail.com

Opis izvajalke:

Šamansko bobnanje izvaja Klara, ki je shiatsu in klasična maserka ter intuitivna svetovalka. Po izobrazbi antropologinja, po duši pa raziskovalka starih duhovnih izročil, popotnica in nenazadnje tudi mama. Večina časa se z družino zadržuje v naravi, ki jo hrani in podpira v globini. Najraje komunicira z nevidnim svetom, približa pa se mu z meditacijo in s šamanskim bobnom. Tisti vidni svet, pa kot turistična vodnica duhovnih izletov, rada pokaže tudi drugim.

PRETEKLE OBJAVE