Joga soba, Industrijska cesta 6, 6310 Izola

email: joga.soba@gmail.com

***Spoštovane stranke Joga sobe! Od 1.4. so parkirišča na ulici pred vhodom v Joga sobo na uporabo zgolj lastnikom podjetij, ki se tu nahajajo (za njih morajo po novem plačevati najemnino). Ker smo bili v preteklih tednih večkrat opozorjeni zaradi nepravilnega parkiranja, vas prosimo, da (tudi v večernih urah) parkirate na peščenem parkirišču pri Mehanu (naprej od avtohiše Jereb). Hvala!!!***

Če prihajate iz Kopra (in imate vinjeto) se peljete skozi nov predor in takoj po predoru izberete izvoz Izola. Na krožišču izberete 2. izvoz (Marina, Center) in na naslednjem krožišču ponovno izberete 2. izvoz (Center, vzhod). Peljete se po Industrijski cesti naravnost navzdol, kjer zavijete v 4. ulico na levo. Joga soba se nahaja v drugi stavbi levo (vhod je za stavbo Sanofarm). Pripročamo vam, da parkirate na peščenem parkirišču pri Mehanu (300 m do Joga sobe).

Če prihajate iz smeri Koper in nimate vinjete na prvem krožišču v Izoli izberete 3 izvoz (levo) in nato zavijete v drugo ulico na desni (nad vulkanizerjem). Joga soba se nahaja v drugi stavbi levo (vhod je za stavbo Sanofarm). Pripročamo vam, da parkirate na peščenem parkirišču pri Mehanu (300 m do Joga sobe).

Na zgornjem zemljevidu si oglejte, kje lahko parkirate.