16.3. TRAIL JOGA – POHOD PO JOGIJSKO

Sobota, 16. marec

9.00 – 12.00

prispevek 10 EURO

info in prijave: joga.soba@gmail.com


Naše skupno druženje bo potekalo na prostem oz. podali se bomo na pohod na drugačen način. Poleg hoje, bomo vmes naredili kakšno asano, opazovali naravo, meditirali, hodili tudi v tišini in medtem opazovali svoje občutke, telo in dihanje. Pot bo potekala od Podbelvederja na Belveder, do klifa nad Strunjanom, kjer bomo videli Mesečev zaliv in nato do Strunjanskih solin in plaže, kjer bomo imeli razgled na Piran. Tu se bomo ustavili za kavo/čaj in se nato vrnili po isti poti nazaj. Za pohod bomo potrebovali do 3 ure. Ne bomo hiteli, prav tako ne tekmovali.
Po prihodu na izhodišče se lahko po želji družimo, morda namočimo noge v morje 🙂

ZAHTEVNOST: razdalja trase v obe smeri je približno 10km. Teren je razgiban in mešan, za srednje pripravljene pohodnike ( za tiste, ki ste vajeni hoditi). Poskrbeli bomo, da boste vsi sledili programu.
OPREMA: udobna obutev (pohodniški čevlji ali športni copati), pijača, prigrizki, manjša podloga za sedenje med meditacijo (npr. vrečka), lahko tudi pohodne ali palice za nordijsko hojo. Jogijske podloge/blazine ni potrebno nositi.
ZBIRNO MESTO: na brezplačnem parkirišču Podbelveder, oz do tja pridete če se od Izole zapeljete na Belveder in se nato spustite 1km navzdol proti morju po asfaltni cesti.

Dogodek bo vodila Simona Glavan, učiteljica joge in vaditeljica športne rekreacije

p.s. V prihodnje sledijo še: Tinjan – Osp – Socerb; Socerb – Petrinje – Socerb ipd druženja 🙂

NAPOVEDUJEMO
AKTUALNO
PRETEKLE OBJAVE